2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

Nana - A Film 2

Nana - A Film 2

2006

DVD/sub

Eredeti cím: Nana 2
Kategória: Dráma,Romantikus
Nézettség: 11
Szavazat: 6.10/10
Rendező: Kentarô Ohtani
Szereplők:
Mika Nakashima (Nana Osaki)
Yui Ichikawa (Nana Komatsu)
A Trapnest karrierje változatlanul ível felfelé, és a Black Stones-ra is rámosolyog a szerencse, egy menedzser felfigyel rájuk, és megtarthatják első nagyszabású koncertjüket. Persze a magánéletük is változóban van: Nanának rá kell ébrednie, mit is jelent a hírnév és a szerelem viszonya, Hachi pedig egyre közelebb kerül Takumihoz, a Trapnest gitárosához, de eközben őrlődik a férfi és a Black Stones gitárosa között, aki nagyon szerelmes belé. Aztán életük hatalmas változást vesz.
A két lány barátságában is sorsdöntő változás áll be, és ezt mindketten nehezen viselik. Az élet azonban nem csak meglepetéseket, szomorúságot, hanem sok örömet is hoz számukra.K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása