2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

Miyamoto Musashi

Miyamoto Musashi

2014

TV/sub

Eredeti cím: Musashi Miyamoto SP
Kategória: TV-Sorozat,Dorama
Nézettség: 89
Szavazat: 8.40/10
Rendező: Ryôsuke Kanesaki
Szereplők: Takuya Kimura
Ikki Sawamura
Teruyuki Kagawa
Yôko Maki
Munetaka Aoki
Muszasi Mijamoto (Takuja Kimura) elhagyta faluját és végül barátjával Matahacsival részt vett a Szekigahara csatában, ahol Muszasi Mijamoto elvesztette barátját Matahacsit. Amikor visszamegy a faluba, hogy közölje Matahacsi családjával mi is történt, szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy őt okolják a történtekért és üldözötté válik a faluban. Az üldöztetés lefogyasztja Muszasit és teljesen kimeríti szellemi erejét. Mijamoto Muszasi ekkor találkozik Soho Takuan Zen Buddhista szerzetessel, aki segít rajta. Muszasi útra kelt, hogy harcossá legyen. Sok Vívómesterrel találkozott útja során és kardja által felnőtté érett.

A felirat nincs ráégetve a videókra, hanem csatolva van. A lejátszókon található CC gombbal lehet be és kikapcsolni. Ha telefonról vagy egyéb mobil eszközről nézitek, nem fog látszódni.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód