2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Merlin

Merlin

1998

DVD/hun

Eredeti cím: Merlin
Kategória: Fantázia,Kaland
Nézettség: 10
Szavazat: 7.10/10
Rendező: Steve Barron
Szereplők: Sam Neill (Merlin)
Miranda Richardson (Mab királynő, Régi Idők varázslónője)
Paul Curran (Arthur király)
Helena Bonham Carter (Morgan Le Fey)
Rutger Hauer (Lord Vortigern)
Martin Short (Frik)
Isabella Rossellini (Nimue)
John Gielgud (Constant)
James Earl Jones (Mountain)
Merlint (Sam Neill) a Régi Idők varázslónője, Mab (Miranda Richardson) teremtette azért, hogy az emberiség számára átörökítse a bölcsességet és a tudást, amit a Régi Idők varázslói felhalmoztak. Mab azonban nem a jó, hanem a gonosz oldalán áll, így gonosz szándékkal teremti Merlint. Az ifjú Merlin azonban nem hajlandó a gonoszság útjára lépni, ezért szembekerül saját rendjével és menekülnie kell.
Merlin minden lehetséges eszközt bevet, hogy legyőzze Mab királynőt. Legnagyobb reménye a fiatal Arthur (Paul Curran), Uter király (Mark Jax) utódja, aki békét hozhat a brit nép számára. Mab azonban újabb gonosz tervet eszel ki, és a gyönyörű Morgannal (Helena Bonham Carter) elcsábítja a fiatal királyt. Kettőjük utódja, Mordred (Jason Done) az egész birodalom elpusztítására készül.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása