2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17
Eredeti cím: Maniac Cop
Kategória: Akció,Horror,Krimi
Nézettség: 31
Szavazat: 6.00/10
Rendező: William Lustig
Szereplők:
Tom Atkins
Bruce Campbell
Laurene Landon
Richard Roundtree
William Smith
Robert Davi
Claudia Christian
Michael Lerner
Robert Z'Dar
Caitlin Dulany
Gretchen Becker
Paul Gleason
1. Mániákus zsaru (1988)

New York utcáin egy rendőrruhás férfi brutálisan meggyilkol több embert. A rendőrség a saját berkein belül is nyomozni kényszerül, majd Jack Forest, a megbecsült zsaru válik a bestiális gyilkos és egy rejtélyes nő áldozatává. Forest-et gyanúsítják a gyilkosságokkal. Ő azonban nem hagyja magát, és barátnőjével együtt megpróbálják felgöngyölíteni az ügyet, mielőtt a rém újból lesújt.

2.Mániákus zsaru 2. (1990)

Cardell a rendőrség legjobb zsaruja volt. Keménysége miatt sok ellenséget szerzett. Megvádolják és mindent elkövetnek, hogy a rendőrségtől kidobják. Bűnösnek találják, és a Sing Sing-be küldik. A bűnözők megkínozzák és... megölik?

3.Mániákus zsaru 3. - A hallgatás jelvénye (1993)

A Mániákus Zsaru még egyszer visszatér halottaiból, egy voodoo pap segítségével.Nem titkolt célja hogy bosszút keressen miközben megsemmisít bárkit, aki az útjában áll.Másodsorban a megölt rendőrnő személyében páttaláljon magának.Ez utóbbit szintén a voodoo pap segítségével.De a mániákus zsaru nem számít agy kitartó zsarura (Robert Davi) aki minden áron eltökélte véglegesen visszaküldi a koporsóba.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása