2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
Eredeti cím: The Wisdom of Crocodiles
Kategória: Thriller,Romantikus
Nézettség: 9
Szavazat: 6.30/10
Rendező: Po-Chih Leong
Szereplők: Jude Law (Steven Grlscz)
Kerry Fox (Maria Vaughan)
Nicholas Lamont (Toll Bridge Attendant)
Joseph OConor (Mr. Nancarrow)
Elina Löwensohn (Anna Levels)
Timothy Spall (Healey nyomozó)
Jack Davenport (Roche őrmester)
Steven Grlscz irigylésre méltó fiatalembernek tűnik - sikeres az üzleti életben, elbűvölő egyéniség és minden nőt képes elcsábítani. Azonban egy szörnyű titkot rejteget.
Barátnője meghal egy autóbalesetben, amelynek következtében Steven összekerül Maria Vaughnnal. A súlyosan depressziós Mariát, Steven tartja vissza attól, hogy a metró elé vesse magát Londonban.
Egy újabb véletlen találkozás megerősíti a kialakulófélben lévő érzelmeket. Egyik este Steven egy jegygyűrűvel jelenik meg, a két fiatal egymás karjába omlik. Maria boldogsága kézzelfogható, Steven iránti szerelme teljes. Pontosan erre várt a férfi, aki Maria szenvedélyének tetőpontján megöli a nőt...
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása