2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: Gifting this Wonderful World with Blessings!
Kategória: Anime,TV-Sorozat
Nézettség: 23
Szavazat: 7.00/10
Rendező: Kanasaki Takaomi
Szereplők:
Amamiya Sora(Aqua)
Kayano Ai(Darkness)
Takahashi Rie(Megumin)
Fukushima Jun(Satou Kazuma)
Inada Tetsu(Arakure Mono)
Suwa Ayaka(Chris)
Yasumoto Hiroki(Dullahan)
Hara Sayuri(Luna)
Eguchi Takuya(Mitsurugi Kyouya)
Horie Yui(Wiz)
Satou Kazuma egy igazi hikikomori, aki egész nap csak videojátékokat játszik, mangákat olvas és animét néz. Mikor aztán kénytelen kimozdulni otthonról, céltalan földi élete gyorsan véget ér egy közúti baleset következtében. De csak a földi élete, ugyanis Kazuma előtt megjelenik az Aqua nevű istennő, aki felajánlja neki, hogy egy alternatív világba küldi a srácot, ahová csak egyetlen, számára fontos dolgot vihet magával.
Hősünk gyorsan feltalálja magát, és magát Aquát választja ki arra, hogy tartson vele a klasszikus fantasy világba, ahol a démonkirály legyőzése lesz a feladata. Kazuma csak békében szeretne élni az új világban, az istennő azonban egy perc nyugtot nem hagy neki, és persze a démonkirály is rajta tartja a szemét.K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód
7.epizód
8.epizód
9.epizód
10.epizód