2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

Koizora 1. Évad

Koizora 1. Évad

2008

DVD/sub

Eredeti cím: Koizora 1. Évad
Kategória: TV-Sorozat,Dorama
Nézettség: 28
Szavazat: 7.80/10
Rendező: Ayato Matsuda
Szereplők:
Mizusawa Elena
Seto Kouji
Kikuchi Akiko
Hada Michiko
Mika nyári szünet előtti hete nem indul valami fényesen. A barátnőjének tetsző fiú őt szemelte ki magának, de hogy segítsen a lánynak, megpróbálja összehozni őket. Ezen terve megvalósítása közben ismerkedik meg Hiroval, aki ismeretségük után szinte azonnal ellopja Mika első csókját. Innentől kezdve pedig végkép nem szabadul a fiútól.
Egy matsurin (épp Mika szülinapján) is megjelenik Hiro, a lányt magával rángatva pedig próbálja bebizonyítani neki, hogy nem csak játszik vele. Elmondja, hogy azóta szereti a lányt, mióta elhagyta a telefonját a könyvtárban és azt Mika találta meg.
Bár eleinte Mika ellenkezik, Hiro "kettős kisugárzásának" (aranyos és mégis vad) nem sokáig tud ellenállni... de innentől még rengeteg mindenen kell keresztülmenniük.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód