2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Kis Cézár

Kis Cézár

1931

DVD/hun

Eredeti cím: Little Caesar
Kategória: Dráma,Krimi
Nézettség: 7
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Mervyn LeRoy
Szereplők: Edward G. Robinson
Douglas Fairbanks Jr.
Glenda Farrell
William Collier Jr.
Sidney Blackmer
A gengszterfilmek közül talán csak a Közellenség és a Kis Cézár gyakorolta a legnagyobb hatást a közvéleményre. Kíméletlenül feltárták a szesztilalom káros következményeit és országos méretű tisztogatás szükségességét sugallták.
Caesar "Rico" Bandello (Edward G. Robinson) nyughatatlan barátja, Joe Massara (Douglas Fairbanks) társaságában kirabol egy benzinkutat. Bemennek a nagyvárosba, ahol Rico agyonlő egy rendőrtisztet, s így egyenesen a főnökök főnöke, Big Boy (Sidney Blackmer) elé járulhat. Ő azonban többre vágyik, így Joe segítségével terveket sző a Big Boy-jal való leszámolásra.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása