2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: Kim Possible: The Secret Files
Kategória: Akció,Animáció,Családi
Nézettség: 5
Szavazat: 7.40/10
Rendező: Chris Bailey, Steve Loter
Szereplők:
Christy Carlson Romano (Kimberly Ann "Kim" Possible hangja)
John Di Maggio (Dr. Drakken hangja)
Will Friedle (Ron Stoppable hangja)
Nancy Cartwright (Rufus hangja)
Tahj Mowry (Wade hangja)
Mayim Bialik (Justine Flanner)
A világ legkirályabb tinédzser bűnvadásza, Kim Possible napközben suliba jár, mint bármelyik hasonló korú csaj, éjszaka azonban rendre megmenti a világot a szupergonoszok ármánykodásaitól.
Ezúttal Kim Possible három izgalmas kalandját ismerhetjük meg. Az első kalandban Kim és hű barátai egy csapat gonosz robottal száll szembe - a szálakat természetesen Kim örök ellenfele, Drakken mozgatja. A második történetben felbukkan egy őrült genetikus, aki rémes hibrid lényeket szabadít a világra, és csak Kim Possible állhatja útját mesterkedéseinek. A két gonosz - Drakken és az őrült genetikus - a harmadik történetben egyesült erővel próbálnak világuralomra törni, méghozzá egy mutáns hadsereget irányítva!


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása