2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Kamuzsaruk

Kamuzsaruk

2014

BD/hun

Eredeti cím: Let's Be Cops
Kategória: Vígjáték,Akció
Nézettség: 109
Szavazat: 6.50/10
Rendező: Luke Greenfield
Szereplők: Damon Wayans Jr. (Justin)
Jake Johnson (Ryan)
James DArcy (Mossi)
Nina Dobrev (Josie)
Andy Garcia (Brolin)
Rob Riggle (Segars)
Jeff Chase (Leka)
Két jó haver (Damon Wayans, Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni, és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most.
Ugyanis színre lép egy maffiózó (James DArcy), aki nem a vicc kedvéért hord magánál pisztolyt. A két barát hiába magyarázza, hogy ők csak játékból vettek egyenruhát. Az egyikük barátnője (Nina Dobrev) segítségével kénytelenek beleélni magukat a szerepbe. Akarva-akaratlan, felveszik a harcot a szervezett alvilággal.
K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása