2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: The Pirates! Band of Misfits
Kategória: Animáció,Családi,Kaland
Nézettség: 12
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Peter Lord
Szereplők:
Hugh Grant (Kalózkapitány)
Jeremy Piven (Büszke Bellamy)
Salma Hayek (Penge Liz)
David Tennant (Charles Darwin)
Brian Blessed (kalózkirály)
Lenny Henry (faláb Hastings)
Brendan Gleeson (köszvényes kalóz)
Martin Freeman (kalóz a sállal)
Ashley Jensen (meglepően csábító kalóz)
Imelda Staunton (Victoria királynő)
Russell Tovey (albínó kalóz)

Mi teszi a jó kalózt? A lelkesedés, a vágy a zsákmány után és a hatalmas, dúsan göndörödő szakáll. E film főszereplője tökéletes kalóz: csak az a kis hibája van, hogy soha, egyetlen terve sem válik valóra - de legalább kitartóan próbálkozik.
Hű társaival hét tengert hajóz be, hogy legyőzze ellenségeit Büszke Bellamy kapitányt meg Penge Lizt, és végre elnyerje a legnagyobb, legrégebben vágyott kincset: Az év kalóza-díjat.
Kalandos útja során bejár néhány távoli egzotikus szigetet és a ködös Londont, megküzd a rossz természetű királynővel, szövetkezik egy zseniális ifjú tudóssal, és közben sosem veszíti szem elöl azt, ami a jó kalóz számára az igazi lényeg: kaland és körszakáll!


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása