2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Kalandpark

Kalandpark

2009

BD/hun

Eredeti cím: Adventureland
Kategória: Vígjáték,Dráma,Romantikus
Nézettség: 15
Szavazat: 6.80/10
Rendező: Greg Mottola
Szereplők:
Jesse Eisenberg (James Brennan)
Kristen Stewart (Em Lewin)
Martin Starr (Joel)
Bill Hader (Bobby)
Ryan McFarland (Brad)
Kelsey Ford (Arlene)
Jack Gilpin (Mr. Brennan)
Michael Zegen (Eric)
Wendie Malick (Mrs. Brennan)
1987 nyara: James Brennan friss diplomával a zsebében álmai nyaralására készül Európába. Ám amikor szülei megvonják az út anyagi támogatását, James-nek nincs más választása, mint munkát vállalni a helyi vidámparkban. Isten veletek német sörök, világhírű múzeumok és édes francia lányok! James-t ezen a nyáron türelmetlen apukák, plüssmackók és vattacukorért nyivákoló gyerekek várják. A rémálomba illõ nyár azonban életre szóló kalandba fordul, amikor James pont ott talál rá a szerelemre, ahol a legkevésbé számít rá.

Greg Mottola író-rendezõ saját élményei alapján készítette el filmjét, amelyen érzõdik a pontos hely- és emberismeret. A film mulatságos felnõtté válási története mindazokhoz szól, akik dolgoztak már embert próbáló munkahelyeken, mégsem cserélnék el az élményt semmiért.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása