2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód

Kajaki

Kajaki

2014

DVD/sub

Eredeti cím: Kajaki: The True Story
Kategória: Dráma,Thriller
Nézettség: 10
Szavazat: 7.20/10
Rendező: Paul Katis
Szereplők: David Elliot
Mark Stanley
Scott Kyle
Benjamin O'Mahony
Bryan Parry
Liam Ainsworth
Andy Gibbins
John Doughty
Paul Luebke
Thomas Davison
Grant Kilburn
Robert Mitchell
A film egy szakasz Afganisztánban állomásozó brit katonáról szól, akik belegyalogolnak egy szovjet időkből visszamaradt aknákkal teli völgybe. És mivel hamar rájönnek, minden mozdulatuk halálos lehet, nincs más választásuk, mint megpróbálni valahogy ellátni a sebesültjeiket és várni az evakuációt.
Egy olyan háborús filmmel állunk szemben, amelyben (az aknákat kivéve) nincs ellenség, egy puskalövés sem dördül el, szereplőink pedig nagyjából egy 50x10 méteres területen mozognak. A Kajaki mindent arra az egy lapra tesz fel, hogy maximálisan kiaknázza az ebben a szituációban rejlő feszültséget.
Leírás: http:smokingbarrels.blog.hu
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása