2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
Eredeti cím: Jimi Hendrix - Feedback
Kategória: Dokumentum,Dráma
Nézettség: 3
Szavazat: 7.10/10
Rendező: Sonia Anderson
Szereplők: Keith Altham
Ed Chalpin
Ben Davies
Jimi Hendrix
Melinda Merryweather
Filmünk bámulatos részletességgel mutatja be a legendés gitár virtuóz, Jimi Hendrix, életét a 60-as ével Rock n Roll forgatagában. A Hey Joe, Sunsine of Your Love és a Purple Haze slágerek koncertfelvételei mellett ritka és exkluzív interjúk segítik a művész életének jobb megismerését.

Interjúkban feltűnnek olyan hírességek is, mint Gerry Stickels, Jimi Hendrix közeli barátja és turné igazgatója, Keith Altham, zenei PR-guru, Melinda Merryweather, a művész barátnője, Geno Washington, a legendás soul zenészm éd Ed Chalpin, producere. Nekik köszönhetően átfogó képet kapunk Jimi Hendrix izgalmas pályafutásáról.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása