2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

Jane Eyre

Jane Eyre

1996

DVD/hun

Eredeti cím: Jane Eyre
Kategória: Romantikus,Dráma
Nézettség: 29
Szavazat: 6.80/10
Rendező: Franco Zeffirelli
Szereplők: William Hurt (Edward Fairfax Rochester)
Charlotte Gainsbourg (Jane Eyre)
Joan Plowright (Mrs. Fairfax)
Anna Paquin (fiatal Jane Eyre)
Geraldine Chaplin (Miss Scatcherd)
Billie Whitelaw (Grace Pool)
Maria Schneider (Bertha)
Elle Macpherson (Blanche Ingram)
Jane Eyre-t, a nincstelen árva kislányt nénikéje leányiskolába adja büntetésből. Bűne annyi, hogy okos, tehetséges, és nem hajlandó alávetni magát a felnőtt világ hazug, képmutató törvényeinek. A szigorú leányiskolában kíméletlen megaláztatásokat kell kiállnia.
Évek múltán az ifjú Jane Thornfieldbe szegődik nevelőnőnek, hogy a kastély mindig távol levő urának törvénytelen leányát, Adele-t tanítsa. Thornfield ódon falai baljós titkokat rejtenek. Egy titokzatos szolgáló néha fel, majd eltűnik, időnként pedig hátborzongató nevetés hallatszik a homályos folyosókon.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása