2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: Dio perdona... Io no!
Kategória: Western
Nézettség: 14
Szavazat: 6.30/10
Rendező: Giuseppe Colizzi
Szereplők: Terence Hill (Cat Stevens)
Bud Spencer (Hutch)
Frank Wolff (Bill)
José Manuel Martín (Bud)
Gina Rovere (Rose)
Az Isten megbocsát, én nem! (olaszul: Dio perdona… Io no!, angolul: God forgives, I dont) 1967-ben bemutatott, spanyol közreműködéssel is készült olasz westernfilm, amely leginkább Bud Spencer és Terence Hill első olyan közös filmjeként jelentős, melyben művésznevükön szerepelnek (1959-ben a Hannibál című filmben még eredeti nevükön játszottak rövid mellékszerepet, közös jelenet nélkül).
A film Magyarországon Nincs bocsánat és Bunyó húsvétig címmel egyaránt ismert.
A duó későbbi vígjátékaitól nagyban különbözik, azoknál jóval durvább: még nincsenek a később megszokott vértelen pofonok, ugyanakkor olyan jelenetek is láthatók, mint tüzes vassal kínzás, kútba fojtogatás, kés hajítása az ellenség nyakába.
A hamiskártyás revolverhős Cat Stevens végignyeri egész Amerikát, amivel bizony nem tesz szert túl sok barátra. Bár égre-földre esküszik, hogy a cinkelt kártyát csak hallomásból ismeri, meggyűlik a baja a partnereivel. Cat úgy tudja, hogy Bill St. Antóniót, a banditát valaha átsegítette a túlvilágra. Váratlanul azonban egy olyan vonatrablás történik, amely Bill St. Antonio keze nyomát viseli magán. Cat egy kis faluban találkozik régi barátjával, Hutchal, aki egy biztosítási társaságnak dolgozik. Ő ugyancsak Bill St. Antonio után nyomoz, mert Bill 300 ezer dollárt zsákmányolt a vonatrablás során, ami az ő biztosítási társaságát illette volna. Együtt erednek a rabló nyomába.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása