2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Ils

Ils

2006

DVD/sub

Eredeti cím: Them
Kategória: Horror,Thriller
Nézettség: 9
Szavazat: 6.50/10
Rendező: David Moreau, Xavier Palud
Szereplők: Olivia Bonamy (Clémentine)
Michaël Cohen (Lucas)
Adriana Mocca (Ilona as Adriana Moca)
Maria Roman (Sanda)
Camelia Maxim (Maria)
Alexandru Boghiu (Lenfant)
Otthona falai között, a jól megszokott foteljébe süllyedve az ember hajlamos megfeledkezni a külvilágról, a munkahelyi problémákról, a világot ellepő sok mocsokról, gyilkosságokról, szóval mondhatni biztonságban érzi magát és családját. De mi van akkor, ha a terror házhoz jön, kegyetlenül feldúlva a családi fészek nyugodtságát, vért és pusztítást hagyva maga után?
A Romániában játszódó események középpontjában egy házaspár áll: a nő a bukaresti francia iskolában tanít, a férfi (író lévén) pedig erdő szélén álló otthonukban gépeli be laptopjába szorgalmasan a betűket új könyvéhez. A boldog pár festői magányát, illetve békés álmát előbb furcsa zajok, majd az autójukat ellopó egyének zavarják meg, s hamarosan az életükért kénytelenek megküzdeni ...
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása