2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15
Eredeti cím: Hollywood Homicide
Kategória: Akció,Vígjáték,Krimi
Nézettség: 23
Szavazat: 5.30/10
Rendező: Ron Shelton
Szereplők:
Harrison Ford (Joe Gavilan)
Josh Hartnett (K.C. Calden)
Lena Olin (Ruby)
Bruce Greenwood (Bennie Macko)
Master P (Julius)
Isaiah Washington (Sartain)
Lolita Davidovich (Ferre Salesclerk)
Lou Diamond Phillips (Wanda)
Keith David (Fuqua)
Jamison Jones (Bobby Riley)
Joe Gavilan (Harrison Ford) és K.C. Calden (Josh Hartnett) a világ egyik legmenőbb helyén, Hollywoodban dolgoznak nyomozóként. Őket ez a tény azonban nem nagyon motiválja. Igazándiból mindketten valami másban utaznak, a rendőrségi meló pedig amolyan kényszermegoldásnak tűnik számukra.
Joe ingatlanokkal bizniszel és ebből próbál meg egy rendőrhöz képest meglehetősen nagy lábon élni. K.C. színészi karrierjét építgeti és minden lehetőséget kihasznál arra, hogy jógát oktasson ráérő háziasszonyoknak. Egy rapbanda lemészárlásának ügyét azonban már nem tudják elkerülni, ráadásul a belső ellenőrzés egyik féltékeny ügynökével is meg kell birkózniuk valahogy.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása