2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Her Lovely Heels

Her Lovely Heels

2015

TV/sub

Eredeti cím: Her Lovely Heels
Kategória: TV-Sorozat,Dorama
Nézettség: 212
Szavazat: 6.10/10
Rendező: An Kil-Ho
Szereplők: Han Seung-Yeon
Hong Jong-Hyeon
Jung Ka-Eun
Yoon Jong-Hoon
Park Jin-Joo
Shin Ji Hoo fájdalmas emlékeket őriz első szerelméről, ezért fél a szerelemtől. Mégis mikor egy nap találkozik Oh Tae Sooval egy cipőboltban, első látásra beleszeret. Később ismét találkoznak, mikor egy helyen kezdenek el dolgozni. Ji Hoo ezután megpróbál közeledni a rideg Tae Soohoz, aki nem hisz a szerelemben, furcsa módon mégis érdeklődni kezd a lány iránt.
A felirat nincs ráégetve a videókra, csak csatolva. A lejátszókon található CC gombbal lehet be és kikapcsolni. Ha telefonról vagy egyéb mobil eszközről nézitek, nem fog látszódni.
A magyar feliratot készítette: Jangmi Tokki Fansub
Leírás: azsiaekkovei.hu
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód
7.epizód
8.epizód
9.epizód
10.epizód