2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód
Eredeti cím: Halo: Nightfall
Kategória: Akció,Sci-Fi
Nézettség: 207
Szavazat: 5.70/10
Rendező: Sergio Mimica-Gezzan
Szereplők: Alexis Rodney
Alexander Bhat
Sarah Armstrong
Alexandra Bhat
Shaun Blaney
Séainín Brennan
Siennah Buck
A Halo: Nightfall széria főhőse Jameson Locke (Mike Colter), egy legendás fejvadász lesz, aki fontos szerepet fog játszani a Halo 5: Guardians sztorijában is. Locke kis csapatával egy távoli bolygó, a Sedra kolóniáján kutat terrorista tevékenység után, majd egy ősi ereklyére bukkannak, ám csapdába kerülnek és a túlélésért kell küzdeniük. Végül választaniuk kell a lojalitás és a túlélés között.
A rendező Sergio Mimica-Gezzan (Battlestar Galactica, A katedrális, Éghasadás), de nem szabad elfeledkeznünk a projekt fontos kreatív résztvevőjéről, Ridley Scott-ról sem.
A Halo: Nightfall sorozat egyébiránt teljes egészében megtalálható lesz a Halo: The Master Chief Collection lemezén, valamint november 11-től az Xbox Live-on is.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása