2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Ha szúr a tövis

Ha szúr a tövis

2015

DVD/sub

Eredeti cím: If There Be Thorns
Kategória: Dráma
Nézettség: 9
Szavazat: 6.10/10
Rendező: Nancy Savoca
Szereplők: Heather Graham
Rachael Carpani
Jason Lewis
Mason Cook
Mackenzie Gray
Jedidiah Goodacre
Emily Tennant
Christine Lippa
Glynis Davies
Veena Sood
Bailey Skodje
Cathy és Chris, a Virágok a padláson és a Virágszirmok a szélben hősei úgy hiszi, maguk mögött hagyták a múltat, sikerült lerázniuk annak terheit, zavartalanul élhetik gyerekeikkel, Joryval, Barttal, és az örökbe fogadott Cindyvel nehezen kiküszködött új életüket.
Kaliforniában költöznek, ahol senki sem ismeri őket, senki sem tud súlyos titkukról, s nyugodt otthont teremtenek maguknak. A békesség azonban átmeneti. Titokzatos, örökké lefátyolozott hölgy költözik a szomszédjukba, s vele egy különös viselkedésű öregember, akiknek a felbukkanása földúlja a család életét. A kisebbik fiú, Bart viselkedése egyre különösebbé, napról napra ijesztőbbé válik, mintha dédnagyapjának Malcolmnak pusztító szelleme támadt volna föl benne, tönkretéve nemcsak környezetét, hanem önmagát is.
Mi idézte elő a változást, kik a szomszédban lakó különös idegenek, mi a magyarázata annak a rejtélyes, ijesztő eseményeknek, megmenekülnek-e Cathy és Chris az újabb veszélytől?

Előző részek:

1. rész: Flowers in the Attic (Virágok a padláson)
2. rész: Petals on the Wind (Virágszirmok a szélben)
3. rész: If There Be Thorns (Ha szúr a tövis)
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása