2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: The Doors: When You´re Strange
Kategória: Dokumentum
Nézettség: 13
Szavazat: 7.70/10
Rendező: Tom DiCillo
Szereplők: John Densmore
Johnny Depp
Robby Krieger
Jim Ladd
Ray Manzarek
Jim Morrison
Hogy pontosan ki is volt Jim Morrison, azt csak ketten tudják. Az örök szerelem, Pamela Courson, és a Teremtő. Előbbi már nem él, utóbbi pedig egyelőre hallgat. Tom DiCillo dokumentum-képkockák alapján mondja fel a The Doors történetét, illetve mondatja fel a narrátorral, Johnny Depp-pel.
A When Youre Strange egy olyan ember története, aki pontosan tudta, milyen idegennek lenni. Sem megfejteni, sem ép ésszel felfogni nem lehet, honnan is jöttek azok a sorok, azok a dalok. Az érzékelés ajtóit mindenesetre megnyitotta előttünk.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása