2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Les Lyonnais
Kategória: Dráma,Thriller,Életrajzi
Nézettség: 7
Szavazat: 7.00/10
Rendező: Olivier Marchal
Szereplők: Gérard Lanvin ... Momon Vidal
Tchéky Karyo ... Serge Suttel
Daniel Duval ... Christo
Dimitri Storoge ... Momon Vidal jeune
Patrick Catalifo ... Commissaire Max Brauner
François Levantal ... Joan Chavez
Francis Renaud ... Brandon
Lionnel Astier ... Dany Devedjian
A film megtörtént események alapján készült, a francia cigány maffia történetét meséli el.
Edmond Thornton alias Momon, szegény cigányok között nőt fel. Megőrizte családi értékeit, a kitartó hűség és a büszkeség volt az ő érdeme. Legfőképpen mert megőrizte barátságát Serge Stullel-el, akivel életében először közösen tapasztalták meg a börtön életet, miután rajtakapták őket cseresznyelopáson.
Ők ketten később megalkotják a Ganf Des Lyonnais-t ami az 1970-es évek elején legnagyobb szervezett és fegyverezett bűnöző csoport lesz. Ezt 1974-ben egy látványos letartoztatás követte.
Ma ahogy Momo közeledik a 60 év felé meg találta lelki békéjét és maga mögött szeretné hagyni ezeket az emlékeket. Felesége, aki oly sokat szenvedet mellette a múltban hajlamos elfelejteni azt, gyerekei és unokái mind tisztelettel felnéznek rá az egyszerű és egyetemes értékei miatt.
De aztán Suttel Serge aki semmit nem tagadna meg múltjából hirtelen felbukkan a semmiből.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása