2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

Gangnam Blues

Gangnam Blues

2015

DVD/sub

Eredeti cím: Gangnam 1970
Kategória: Akció,Krimi,Dorama
Nézettség: 32
Szavazat: 6.20/10
Rendező: Ha Yoo
Szereplők: Lee Min-ho
Kim Rae-won
Jung Jin-young
Kim Ji-soo
Kim Seolhyun
Yoo Seung-mok
Jong Dae (Lee Min Ho) és Yong Gi (Kim Rae Won) egy árvaházban találkoznak és testvérekként nőnek fel egy nyomornegyedben. A házukat lerombolják, és felbérelik őket, hogy rontsanak be egy béke tárgyalás közepére és tegyék azt tönkre. Elkeverednek egymás mellől, és mindketten más bandához kerülnek. Jong Dae az őt felbérelő Gil Soo-hoz és lányához kerül, akik befogadják családtagjuknak.
3 év múlva újra találkozik Jong Dae és Yong Gi de hamarosan rájönnek, hogy ellenséges bandába kerültek, így alkalmanként, titokban találkoznak ès szervezkedni kezdenek, hogy közvetlen feletteseiket a bandában, egymás segítségével kiiktassák és átvegyék a helyüket.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása