2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: Futurama: The Beast with a Billion Backs
Kategória: Akció,Animáció,Vígjáték
Nézettség: 28
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Peter Avanzino
Szereplők:
Billy West
Katey Sagal
John DiMaggio
Tress MacNeille
Maurice LaMarche
1.

Baljós rés nyílt az univerzumban, ezért a Professzort bízzák meg, hogy oldja meg a problémát. Fry beleszeret egy Coleen nevű lányba, Kif és Amy pedig az esküvőjüket tervezik. Wernstrom is nagyon hajt a küldetésre, ezért bevetik a híres Halál Labda mérkőzést.

2.

Amíg Bender a Robotok Szövetsége után kutat, a Professzor és Wernstorm a féreglyukat kezdik közösen vizsgálni. Fry, csalódottságában hogy Colleennal szakított, vállalkozik egy életveszélyes akcióra, hogy bemerészkedik elsőként a másik világba.

3.

Elérkezett a világvége? Yivo, a másik univerzum szörnye rátámad univerzumunkra, és hipobéka módra irányítja az emberiséget furcsa csápok segítségével. Leela, Amy és Zapp menekülnek, és végül megdöbbentő, de egyben undorító felfedezésre jutnak.

4.

A föld ad még egy esélyt Yivo-nak, ezért költözködni kezdenek az emberek. Irány a másik univerzum! Eközben Bender, aki már a Robotok Szövetsége vezetője, az emberiség ellen szövetkezik kissebb-nagyobb sikerrel.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása