2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13
Eredeti cím: Futurama: Into the Wild Green Yonder
Kategória: Akció,Animáció,Vígjáték
Nézettség: 32
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Peter Avanzino
Szereplők:
Billy West
Katey Sagal
John DiMaggio
Tress MacNeille
Maurice LaMarche
1.

Szereplőink most a Marson töltik szabadidejüket, ahol egy jobb és nagyobb Mars Vegas-t építenek. Leela ellenzi a dolgot a veszélyeztetett növények és állatok kiírtása miatt, de nincs egyedül, az öko-terrorista-feministák is csatlakoznak. Fry egy új képességre tesz szert, és időközben rájön, nincs egyedül. Bender beleszeret a Robot Maffia vezetője, Donbot feleségébe. Fry új képessége tesztelése miatt, Bender pedig új barátnője megszöktetése miatt benevez egy póker bajnokságra.

2.

Bender keresése után, a Bolygó Expressz szétszéled. Leela, miután megtudja hogy Mr. Wong óriás golfpályát akar építeni bolygók kiírtása árán, csatlakozik az Öko-terroristákhoz. Fry is beáll a rejtélyes Hutch vezetésével a gondolatolvasók közé, akik elmondása szerint az élőlényeket egy gonosz hatalom fenyegeti.

3.

Bendert bízzák meg azzal, hogy megállítsa az Öko-terroristákat, akiket egy rejtélyes idegen gyilkolni kezd. Zoidberg, Hermes és a Professzor, a Bolygó Expressz jelen pillanatnyi összes tagja, a Wong családnak kezd dolgozni. Az Öko-terroristák kénytelenek menekülni.

4.

Az öko-terroristákat letartóztatják, és börtönbe kerülnek. Benderre vár a feladat, hogy kiszabadítsa őket. Fryt szörnyű dologgal bízzák meg, neki kell majd felrobbantani a kicsiny bolygót, amin az összes veszélyeztetett állatfaj él. A rejtélyes gonosz végre leleplezésre kerül, váratlan fordulatot előidézve.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása