2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: The Drawn Together Movie:The Movie!
Kategória: Animáció
Nézettség: 3
Szavazat: 6.30/10
Rendező: Greg Franklin
Szereplők: Adam Carolla ... Spanky Ham
Jess Harnell ... Captain Hero King Wile E. Coyote
Seth MacFarlane ... Intelligent Smart Robotic Animated Eraser Lady
Abbey McBride ... Ling-Ling
Jack Plotnick ... Xandir P. Whifflebottom
Tara Strong ... Princess Clara Toot Braunstein
Cree Summer ... Foxxy Love Suck My Taint Girl
James Arnold Taylor ... Wooldoor Sockbat Jew Producer Barney Rubble
Vernon Wells ... Network Head
Kaitlyn Robrock ... Hot Bar Chick Old Lady #2 Smurfette
A Firka Villa (Drawn Together) egy paródia, amely furcsa rajzfilmhősök valóságshow-ja. A nyolc főhős ugyanúgy egy házba zárva él, mint a népszerű reality műsorokban. Ám a ház lakóinak most nagyot kell csalódniuk mert tudtukon kívül a műsorukat törölték, de ők ebbe nem nyugszanak bele és minden erőjükkel azon vannak,hogy újra a képernyőre kerüljenek viszont ez nem is annyira egyszerű!
Az animációs valóságshow-paródiában minden benne van ami egy sorozatot szórakoztatóvá tehet: a gyakran önmaguk paródiájába forduló műsorokat kifigurázó sorozatot, ha lehet, még több humoros elemmel töltötték tele a készítők. A nyolc szereplő szinte minden tipikus valóságshow-sztár és rajzfilmhős személyiségjegyét magán hordozza, miközben lehetetlenebbnél lehetetlenebb szituációkba kavarodnak.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása