2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: Black Sails
Kategória: TV-Sorozat
Nézettség: 94
Szavazat: 8.20/10
Rendező: Robert Levine, Jonathan E. Steinberg
Szereplők: Toby Stephens (Flint kapitány)
Hannah New (Eleanor Guthrie)
Luke Arnold (John Silver)
Toby Schmitz (Rackham)
Clara Paget (Anne Bonny)
Mark Ryan (Gathes)
A kommentekben "vita" alakult ki egy bizonyos témáról. Itt figyelmeztetek mindenkit, hogy normális ember módjára alkosson és írjon véleményt az oldalra, mert a sértegetés, erőszakos megjegyzések, személyeskedés moderálás alá esik, teljesen függetlenül attól, hogy melyik oldalt képviseli a moderált kommentelő. E.

A kalózos sorozat húsz évvel a klasszikus Kincses sziget eseményei előtt játszódik, Flint kapitány, és emberei kalandjait mutatja be.
Az 1700-as években vagyunk, Flint kapitány korának legagyafúrtabb kalóza, és jó ideje a spanyol kincsekre feni a fogát. Megtámad egy hajót kincseket remélve, s bár azt nem talál, viszont találkozik John Silverrel, akitől megtudja: egy hajónaplóból kitépett bejegyzésen mesés, milliós haszonnal kecsegtető zsákmányról írnak. A sorozat élethűen eleveníti fel a kor jellemzőit: New Providence szigete a bűnözők és prostituáltak paradicsoma, kalózoktól és tolvajoktól hemzseg, melyek mindenre készek. Ugyanakkor a hely a legfelvilágosultabb eszmék melegágya is, mely kettősség végigvonul a sorozaton.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód
7.epizód
8.epizód
9.epizód
10.epizód