2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

Fék nélkül

Fék nélkül

2012

BD/hun

Eredeti cím: Premium Rush
Kategória: Akció,Thriller
Nézettség: 21
Szavazat: 6.50/10
Rendező: David Koepp
Szereplők: Joseph Gordon-Levitt (Wilee)
Jamie Chung (Nima)
Dania Ramirez (Vanessa)
Aasif Mandvi (Raj)
Aaron Tveit (Kyle)
Nick Damici (nyomozó)
Michael Shannon
Gyors szlalomozás az autók között, bolond taxisofőrök nyitott ajtókkal, nyolc millió figyelmetlen gyalogos, ez mind Willy (Joseph Gordon-Levitte)hétköznapjaihoz tartozik, a leggyorsabb New York-i biciklifutárhoz. Speciális gyakorlatok kellenek ahhoz, hogy egy szuper könnyű bicajon,egy sebességgel, fék nélkül tudjanak az emberek között haladni,és az általában figyelmetlen többi biciklista öngyilkos jelöltek között.Az az ember,aki már megszokta, hogy élete ilyen veszélynek van kitéve,egy olyan helyzetbe kerül, amihez még ő sincs hozzászokva.
Egy rutinkézbesítés során az élete veszélybe kerül,és ez Manhattan utcáin következik be. Willy a nap utolsó csomagját szeretné kézbesíteni,amikor rájön, hogy ez nem egy hétköznapi csomag, és valaki komolyan az életére akar törni.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása