2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
Eredeti cím: Fairy Tail Movie: Priestess of the Phoenix
Kategória: Anime
Nézettség: 3
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Fujimori Masaya
Szereplők:
Endou Aya(Eclair)
Hirano Aya(Lucy Heartfilia)
Kakihara Tetsuya(Natsu Dragneel)
Ishii Kouji(Cannon)
Yusa Kouji(Chace)
Horie Yui(Charles)
Miyata Kouki(Cream Ouji)
Morikubo Shoutarou(Dist)
Oohara Sayaka(Erza Scarlet)
Hatano Wataru(Gajeel Redfox)
A mozifilmben sok ismerős karakter és utalások, apró dolgok is megjelennek, amikkel a mangában és az animében találkozhatunk. Tehát, ha ismerős valamelyik, akkor jól esik visszaemlékezni, de enélkül is élvezhető.
Lucy-ék épp visszafelé tartanak egy megbízásból, amikor a lány találkozik a mozi kulcskaraktereivel: Eclairrel és Momonnal. Egy kaland veszi itt kezdetét mágiával, főellenséggel, titkokkal és harccal teli rögös úton. Később kiderülnek dolgok, amik nyomán a baráti csapat eljut a Perem Vidéki Erdőbe, ahol újabb információkra birtokába kerülnek. De még ez sem elég ahhoz, hogy megkapjuk a teljes képet. Közben egy háromfős, mágusokból álló társaságot megbíznak Eclair elrablásával. Az események és érzelmek folytatódnak és a teljes Fairy Tail átkerül egy Fejedelemségbe, ahol a későbbi harcok történnek.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása