2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

Ez a fiúk sorsa

Ez a fiúk sorsa

1993

BD/hun

Eredeti cím: This Boy's Life
Kategória: Dráma
Nézettség: 0
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Michael Caton-Jones
Szereplők: Robert De Niro
Leonardo DiCaprio
Ellen Barkin
Jonah Blechman
A 13 éves Tobias Wolf (Leonardo DiCaprio) apa nélkül nőtt fel. Anyja, Caroline (Ellen Barkin) úgy dönt, itt az ideje, hogy a fiának apát, magának pedig férjet találjon. Hozzámegy Dwighthoz (Robert De Niro), a középkorú munkásemberhez, aki korántsem örül egy idegen kölyöknek. Dwight hamar kimutatja a foga fehérjét, rendszeresen bántalmazza Tobiast, aki csak úgy szabadulhat meg kínzójától, ha bekerül egy bentlakásos iskolába.
Mit tehet egy gyerek, amikor a családjában sérelem éri? Mi motiválja a szülőt, aki a fegyelmezésben, nevelésben csak a fenyítést találja célra vezetőnek? Mit tehet egy anya, aki önhibáján kívül egyedül marad, és egy új kapcsolatban két tűz között kell vergődnie? A gyermeke és a választott férfi között. Hogyan lehet megküzdeni az előítéletekkel és az elvárásokkal?
Tobias Wolff önéletrajzi ihletésű regényéből készült az Ez a fiúk sorsa című film, ami sok tekintetben megadja a válaszokat a feltett kérdésekre. Saját példáján keresztül az egyedülálló nők akkori helyzetét és lehetőségeit is bemutatja a film, illetve kamaszkori életét a maga viharaival, útkitöréseivel együtt.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása