2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
Eredeti cím: Black Ops
Kategória: TV-Sorozat
Nézettség: 12
Szavazat: 7.80/10
Rendező: James R.M. Hunt
Szereplők: Richard Cullen
Danny Darren
Max Rudd
Javed Abu Ali
Nasir Abu Umar
Az izgalmas sorozat a világ talán négy legnagyobb elit alakulatának munkáiba enged betekintést: az angol, SAS, az amerikai Navy Seal, az indiai Black Cats és az orosz Alfa Group tagjai ismerik azt a helyzetet, amikor nincs más választás: ölni kell.
Fanatikus terroristák, kérlelhetetlen ellenségek mindig lesznek, akikkel szemben a speciálisan kiképzett elit egységeket kell bevetni. Ilyen például a híres angol SAS, az amerikai Navy Seal, vagy a kevésbbé szem előtt lévő indiai Black Cats és az orosz Alfa Group. Bevetésük hatékonyságuk mellett magas kockázattal is járhat. Egy-egy rosszul sikerült akció esetében sok halálos áldozattal és gyakran politikai következményekkel is számolni kell,


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód