2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód
Eredeti cím: Life in the Air
Kategória: Dokumentum
Nézettség: 107
Szavazat: 8.60/10
Rendező:
Szereplők: Suranne Jones
Lépjen be az égi világba, és korábban soha nem látott módon megtapasztalhatjuk az ugráló, sikló és repülő élőlények életét.
A repülés a szupererők szuperereje, egy rendkívüli tulajdonság, melyről legtöbben csak álmodozhatunk; mégis elképesztő számú állat hódította meg az eget. Az olyan teremtmények, mint a mókusok, pókok, békák, madarak és denevérek mind a levegőben vadásznak, utaznak, alszanak, élnek és halnak.
Mostanáig az ég mindig egy rejtély volt; egy olyan hely, ahova nem hatolhattunk be. Ám most már birtokunkban van a legfejlettebb filmezési technika, hogy kövessük ezeket az állatokat az égbe, és feltárjuk rejtett világukat.
Ez a bámulatos sorozat lehetővé teszi, hogy az állatok mellett „repülhessünk”, és páratlan szemszögükből láthassuk a világukat, amint ritka állati viselkedéseket ragad meg, és elképesztő részletességgel tárja fel a repülés bámulatos tudományát.
A legújabb nagysebességű fényképezési technológiát használva a sorozat feltárja a természetes adaptációkat, melyek képessé tették állati pilóták elképesztő sorát, hogy meghódítsák az eget.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása