2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: An Adventure in Space and Time
Kategória: Dráma,Dokumentum
Nézettség: 4
Szavazat: 8.30/10
Rendező: Mark Gatiss
Szereplők: David Bradley
Ross Gurney-Randall
Roger May
Sam Hoare
Charlie Kemp
Brian Cox
William Russell
Jeff Rawle
Andrew Woodall
Jessica Raine
Jemma Powell
Lesley Manville
Cara Jenkins
Sacha Dhawan
A hatvanas évek elején a BBC drámaosztályán kitalálnak egy időutazós sci-fi sorozatot, és megbízzák a fiatal és tapasztalatlan Verity Lambertet, hogy producerként egyengesse a műsor útját.
A sorozat főszereplője egy földönkívüli időutazó "hatszáz éves" öregember, Dr. Who.
Erre a feladatra William Hartnellt szemelik ki. Hartnell egy NB2-es karakterszínész volt, aki maga sem hitte el önmagáról, hogy képes lenne egy ennyire összetett, és a megszokott szerepeitől eltérő karaktert megformálni és nem mellesleg elvinni a hátán az egész műsort.
Verity borzasztóan fiatal, mindössze 28 éves volt, ráadásul nő, és ez a kombó akkoriban még a világ televíziózásának Mekkájában, a BBC-ben is kirívónak számított. Ahogy a fiatalok általában, ő is merőben máshogy gondolkodott a szakmájáról, mint a nagy öregek, és olyan ötletekkel állt elő, amelyek a már az első adás után bukásra kárhoztatták volna a műsort.

Csakhogy a közönség imádta.

A Verity által megteremtett heti szörnyek, a Dalek-ek pillanatok alatt beküzdötték magukat a köztudatba, hogy aztán fél évszázad múlva is a brit popkultúra ikonikus figurái legyenek. Nem is beszélve a Doktorról.
A film a Doctor Who indulását és körülményeit meséli el.

Leírás: http:fejveszto.blogspot.hu
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása