2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
Eredeti cím: Wives and Daughters
Kategória: TV-Sorozat,Dráma
Nézettség: 84
Szavazat: 8.20/10
Rendező: Nicholas Renton
Szereplők: Justine Waddell (Molly Gibson)
Bill Paterson (Mr. Gibson)
Francesca Annis (Claire Gibson)
Tom Hollander (Osborne Hamley)
Deborah Findlay (Miss Phoebe)
Barbara Flynn (Miss Browning)
Michael Gambon (Hamley)
Rosamund Pike (Lady Harriet Cumnor)
Barbara Leigh-Hunt (Lady Cumnor)
Az angol családi élet románcai, botrányai és intrikái keverednek Elizabeth Gaskell humoros és kedves regényének sok sztárt felvonultató feldolgozásában.
A történet az 1820-as évek vége felé játszódik, főszereplője Molly Gibson egy őszinte, szókimondó és szenvedélyes lány, aki családja révén az angol középosztály köreihez tartozik. Mollyt az édesapja egyedül nevelte tizenhét éves koráig, ám ekkor apja újranősült, és a család bővül egy nemkívánatos mostohával és egy gyönyörű mostohanővérrel, Cynthia-val.
Bár a két lány nagyon különböző, mégis hamar barátságot kötnek. A roppant világi, ám szeretetre méltó Cynthia sok örömet és bánatot hoz Molly életébe. A probléma forrásai természetesen a férfiak - egész pontosan Squire Hamley fiai, Osborne és Roger, valamint Mr. Preston, aki mindkét lány hírnevét kockára teszi...
Az Édesek és mostohák a hétköznapi élet legmisztikusabb és legirányíthatatlanabb érzéséről szól: a szerelemről. Arról, hogy miként keletkezik, hogy növekszik a lelkünkben átvéve a hatalmat eszünkön és cselekedeteinken, majd ezt követően hogyan töri össze a szívünket, vagy hoz földöntúli boldogságot és megelégedettséget az életünkbe.
Andrew Davies nevéhez többek között olyan díjnyertes filmadaptáció fűződik, mint a Büszkeség és balítélet.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód