2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

Dream High 2.

Dream High 2.

2012

TV/sub

Eredeti cím: Dream High
Kategória: Dorama,TV-Sorozat
Nézettség: 10
Szavazat: 7.80/10
Rendező: Lee Eung-Bok, Mo Wan-Il
Szereplők: Kang So-ra
Jinwoon
Jiyeon
JB
Hyolyn
Park Seo-joon
Ailee
A történet helyszíne ugyanúgy a Kirin High Scholl mint az első részben, csakhogy már messze nem az a híres, csillogó intézmény, mint volt valamikor. Az iskola már csak azok gyűjtőhelye, akik álmodoznak, és nem azoké, akiknek az álmaik valóra válnak. Itt végzős Shin Hae-Sung (Kang So-Ra) és Jin Yoo-Jin (JinWoon).
Az elsőnek tehetsége nincs az előadó művészethez, a utóbbi nagyon tehetséges, de csak bulinak tekinti az egész iskolát. Egyszer csak az Oz Ontertainment megveszi az iskolát, és itt bújtatja el a kiskorú idoljait, Riant, Nanat, Aileet, JBt, és Si-Woot, akik megsértették a kiskorú elődadó művészekre vonatkozó törvényt miszerint, este 10 óra után nem folytathatnak nyilvános előadói tevékenységet. Aztán elkezdődik a harc, hogy tulajdonképpen ki is a legjobb az iskolában, és végül kiderül, hogy mindenkinek van tehetsége valamihez, csak rá kell jönni, hogy mihez.
A sorozat fordítója: Dwaejitokki-fansubs
http:dwaejitokki-fansubs.gportal.hu
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
16.epizód