2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

Django

Django

1966

BD/hun

Eredeti cím: Django
Kategória: Western
Nézettség: 8
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Sergio Corbucci
Szereplők: Franco Nero (Django)
Ángel Álvarez (Nataniele)
José Bódalo (Hugo Rodriguez)
Loredana Nusciak (Maria)
Simón Arriaga (Miguel)
Eduardo Fajardo (Jackson)
Gino Pernice (Jonathan)
Django, a szörnyű múltú polgárháborús veterán egy koporsót vonszolva érkezik egy isten háta mögötti városkába, amit egy szadista amerikai és egy félelmetes mexikói tábornok bandája tart rettegésben. A titokzatos idegen úgy dönt, egymás torkának ugrasztja őket.
A Django 1966-ban készült legendás spagettiwestern Sergio Corbucci rendezésében. A főhős szerepét az akkor még ismeretlen Franco Nero játszotta el. A film nemzetközi sikert aratott, mellyel – Sergio Leone alkotásai mellett – nem kevesebbet ért el, mint azt, hogy a kezdetben megvetett olasz western olyan méltó helyet kapott a filmművészetben, mint az amerikai vadnyugati filmek.
A Django kultuszfilm és fogalom. A címadó figura annyira népszerű lett, hogy utánzatok és komoly, művészi filmek készültek az ihletésére. Ma már ugyanolyan klasszikusnak számít, mint a Leone-féle westernek.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása