2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: Pixie Hollow Games
Kategória: Animáció,Kaland,Fantázia,Családi
Nézettség: 14
Szavazat: 7.40/10
Rendező: Bradley Raymond
Szereplők: Mae Whitman (Csingiling hangja)
Lucy Liu (Silvermist hangja)
Anjelica Huston (Clario királynő hangja)
Zendaya Coleman (Fern hangja)
Brenda Song (Chloe hangja)
Pamela Adlon (Vidia hangja)
Raven-Symoné (Iridessa hangja)
Csingiling és tündértársai összegyűlnek, hogy megmérkőzzenek a nagy versenyen, mint egy fantasztikus és nagyon izgalmas sportesemény, ami csupa tündéri pompa, forgatag és meglepetés.
Amikor Rosetta, és az újonc Chloe úgy döntenek, hogy végre megtörik a kerti tündérek legendás vereség sorozatát, a címvédő bajnokcsapat, a vihartündérek bátran állnak elébe a kihívásnak, és ezzel kezdetét veszi minden idők egyik legszenzációsabb versenye. A kerti tündéreknek mélyre kell ásniuk, ha ezúttal végre nyerni akarnak! Te kinek szurkolsz?
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása