2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód

Csillagvirágok

Csillagvirágok

1996

TV/hun

Eredeti cím: I Love You, I Love You Not
Kategória: Dráma,Romantikus
Nézettség: 36
Szavazat: 5.50/10
Rendező: Billy Hopkins
Szereplők:
Jeanne Moreau (Nana)
Claire Danes (Daisy fiatal Nana)
Jude Law (Ethan)
James Van Der Beek (Tony)
Kris Park (Seth)
Lauren Fox (Alison)
Mint a legtöbb tinédzser, Daisy is úgy gondolja, hogy más, mint a többiek. Egyedül nagymamája kertjében érzi magát biztonságban, ahol a nagyi meg ő szabadon beszélgethetnek az élet fontos kérdéseiről, az európai gyökerekről, a zsidó identitásról. Daisy beszámol kibontakozó érzelmeiről: a "nagy ő", akiről azt gondolta, hogy számára elérhetetlen, az álmok világából egyszeriben élete első nagy szerelmévé lép elő?
Szívmelengető történet az életről, az első szerelemről és arról, amikor döntenünk kell: a szívünkre vagy az eszünkre hallgatunk. Két generációt láthatunk, amelynek nagyon is szüksége van egymás tapasztalataira, megértésére és figyelmességére: egy európai nagymama és amerikai unokája osztják meg egymással a sokszor fájdalmas emlékeket.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása