2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: Star Wars: Clone Wars
Kategória: Animáció,Kaland
Nézettség: 10
Szavazat: 7.80/10
Rendező: Genndy Tartakovsky
Szereplők: André Sogliuzzo
Mat Lucas
James Arnold Taylor
Grey DeLisle
Corey Burton
"A Csillagok háborúja: A klónok háborúja" (eredeti angol címén "Star Wars: Clone Wars") rajzfilmsorozat George Lucas kitalált Csillagok háborúja univerzumában játszódik. A sorozat a Palpatine főkancellár vezette Galaktikus Köztársaság és a Dooku gróf vezette Független Rendszerek Konföderációja között dúló klónháborúkat
mutatja be. Időrendben a rajzfilmsorozat három évet foglal magába a Csillagok háborúja II: A klónok támadása és a Csillagok háborúja III: A Sith-ek bosszúja között. Az eredeti verziót a Cartoon Network Studios készítette, és 25 epizódot vetített le 2003 és 2005 között. A Lucasfilm Animation 2008-ban bemutatott egy 3D-s számítógép-animációs sorozatot ugyanerről az időszakról. Az eredeti szériák az első és második évadban (később első sorozat néven vált ismertté) 20 darab háromperces, a harmadik évadban (későbbi második sorozat) öt 12-15 perces részletet tartalmaztak.
DVD-n viszont egybe van az egész vágva, és olyan mintha egy rendes mozifilm lenne. A 25 rész többnyire energikus csatákat foglal magába. Nagy hangsúlyt fektettek az akcióra, a történet és a cselekmény kevésbé fontosak, mint a filmekben. Ennek ellenére látható, hogy a harmadik évad inkább Anakin Skywalker történetére fókuszál.

Beküldő: Patykoreplay
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása