2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Conan, a barbár

Conan, a barbár

1982

BD/hun

Eredeti cím: Conan the Barbarian
Kategória: Fantázia,Kaland
Nézettség: 16
Szavazat: 6.90/10
Rendező: John Milius
Szereplők: Arnold Schwarzenegger (Conan)
James Earl Jones (Thulsa Doom)
Max von Sydow (Osrik király)
Sandahl Bergman (Valeria)
Gerry Lopez (Subotai)
Mako (A VarázslóNarrátor)
A fiatal Conan családjára vérszomjas hordák támadnak és a kisfiú árván marad. Sorsa a rabszolgaság...
Évekkel később a mészárlás egyetlen túlélője már felnőtt férfi: egy igazi izomkolosszus, aki végre szabadulhat a rabszolgaságból és útra kelhet bosszút állni szülei gyilkosán, a gonosz Doom-on!
Conan megtanulja a harc ősi művészetét, és immár kétlábon járó gyilkológépként halad célja felé. Útközben két tolvaj csatlakozik hozzá: Valeria és Subota. Az ütűképes trió felkelti Osrik király figyelmét is. Megkéri őket, hogy mentsék meg a lányát, aki csatlakozott Doom csapatához a hegyekben. Conan és társai előtt hosszú és veszélyes út áll...
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása