2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

Clown

Clown

2014

DVD/sub

Eredeti cím: Clown
Kategória: Horror,Dráma
Nézettség: 23
Szavazat: 5.60/10
Rendező: Jon Watts
Szereplők: Eli Roth
Peter Stormare
Laura Allen
Andy Powers
Elizabeth Whitmere
A bohócmitológia 2014-ben úgy tűnik, hogy reneszánszát élte, hiszen amellett, hogy az American Horror Story negyedik évadja is belekóstolt ebbe a témakörbe, az eddig leginkább televíziós sorozatokban dolgozó Jon Watts rendezésében megkaptuk a Clown című horrorfilmet is. A készítők ravaszul a horrorberkekben méltán ismert Eli Roth nevével reklámozták a filmet, annak ellenére, hogy Roth ezúttal leginkább csak a produceri teendőket látta el, illetve egy apró szerepben szintén felbukkan bohócként.
Roth neve természetesen máris bekategorizálja a Clownt is - aki sok vérre és gore-ra számítvágyik, az megtalálja számításait a filmben. Bár rémisztőnek nem igazán nevezhető a Clown, merésznek viszont mindenképp, hiszen hány olyan filmet ismerünk, amiben a gyerekszínészek is úgy hullanak, mint a legyek?

A történet nem lett túlbonyolítva: egy családorientált apa a fia szülinapi bulijára felvesz egy bohócjelmezt, ám az ünneplést követően azon kapja magát, hogy nem tudja levenni magáról sem a parókát, sem a piros bohócorrot, sem a nevetséges ruhát. Ezután belecsöppen a néző a szerencsétlen „főhőssel” együtt a film mitológiájába, miszerint a bohócok régi démonok voltak, akik gyerekekkel táplálkoztak, és az, aki ezt a bohócgúnyát magára ölti, az maga is démonná válik.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása