2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Chaplin

Chaplin

1992

DVD/hun

Eredeti cím: Chaplin
Kategória: Életrajzi,Dráma
Nézettség: 12
Szavazat: 7.60/10
Rendező: Richard Attenborough
Szereplők: Robert Downey Jr. (Charlie Chaplin)
Geraldine Chaplin (Hannah Chaplin)
Paul Rhys (Sydney Chaplin)
John Thaw (Fred Karno)
Dan Aykroyd (Mack Sennett)
Penelope Ann Miller (Edna Purviance)
Milla Jovovich (Mildred Harris)
Diane Lane (Paulette Goddard)
Sir Anthony Hopkins (George Hayden)
Kevin Kline (Douglas Fairbanks)
A huszadik század kezdetén született egy fiú Angliában, egy nagyon szegény családban. A kisfiúra azonban nagy jövő vár, hiszen mint Charlie Chaplin, a világ egyik legnagyobb szórakoztató komikusává válik.
Richard Attenborough, az életrajzi tablók nagymestere, ezúttal a filmtörténet talán legnagyobb figuráját tűzte kameravégre. Charlie Chaplin, századunk zseniális nevettetője kalandregénybe illő életet élt. A nagy komikus pályáját feldolgozó film persze vígjátéki elemekben sem szűkölködik, de nem hiányoznak a tragikus sorsfordulók, sőt a krimibe illő hajszák sem. A címszerepben Robert Downey Jr., parádés alakítása látható, de méltó társa Dan Aykroyd, Anthony Hopkins és Geraldine Chaplin is.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása