2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Carver

Carver

2008

DVD/sub

Eredeti cím: Carver
Kategória: Horror
Nézettség: 13
Szavazat: 4.80/10
Rendező: Franklin Guerrero Jr.
Szereplők: Natasha Charles Parker
Erik Fones
Matt Carmody
Neil Kubath
David G. Holland
Öt barát utazik kempingezni a hegyek között rejtőző Halcyon Ridge városkába. Elkeverednek a Carver család tulajdonában lévő vágóhídhoz, ahol éppen egy amatőr horrorfilm forgatása folyik. Megtapasztalják a kísérteties körülményeket, majd rájönnek, olyan ajtót nyitottak ki, amelyet nagyon nem kellett volna. A Carver család és a forgatás ugyanis egyaránt titkokat rejteget.

A művészet és az imitált halál náluk hamarosan egybeolvad a gyilkos valósággal...
Megtörtént események alapján. Az egyik rémisztőbb gyilkosság parádé, amely valaha vászonra került. Ha félelmedben fölsikoltasz, meglehet, a a Carverek üvöltése lesz rá a válasz!


milka00
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása