2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód

Capone

Capone

1975

DVD/hun

Eredeti cím: Capone
Kategória: Dráma,Életrajzi,Krimi
Nézettség: 12
Szavazat: 5.70/10
Rendező: Steve Carver
Szereplők: Ben Gazzara (Al Capone)
Harry Guardino (Johnny Torrio)
Susan Blakely (Iris Crawford)
Sylvester Stallone (Frank Nitti)
John Cassavetes (Frankie Yale)
Frank Campanella (Big Jim Colosimo)
Alphonse Gabriel Capone alvilági nevén „Al” Capone vagy „Sebhelyesarcú” amerikai gengszter, az életéről készített filmeknek és a sajtónak köszönhetően világszerte ismerté vált, hírhedt bűnöző.
Nevét a „chicagói gengszter” kifejezés szinonimájaként ismerik az egész világon és egyben ő a történelem egyik leghíresebb bűnözője. Már 26 éves korára ravasz és éleselméjű gonosztevővé vált, aki hatalmas pénz felett uralkodott. Minden idők egyik leghatalmasabb amerikai maffia főnökeként markában tartotta egész Chicagót. A Capone-bűnszervezet körülbelül ezer tagot számlált, az alvilági tevékenységek közül érdekeltek voltak a szeszcsempészetben, a szerencsejátékban és a prostitúcióban. Capone az 1920-as évek végén az FBI tíz legkeresettebb bűnözőjének (Most Wanted) listájára került.
A Capone című film Al Capone gengszterfőnök életét meséli el.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása