2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

Bully

Bully

2011

DVD/sub

Eredeti cím: Bully
Kategória: Dokumentum
Nézettség: 4
Szavazat: 7.40/10
Rendező: Lee Hirsch
Szereplők: JaMeya Jackson
Kelby Johnson
Lona Johnson
Bob Johnson
Alex Libby
Jackie Libby
Philip Libby
Maya Libby
Jada Libby
Ethan Libby
Logan Libby
Kim Lockwood
David Long
Tina Long
Teryn Long
A The Weinstein Company, Bully című dokumentumfilmje egy napjainkban egyre súlyosabb mértékben jelentkező problémára hívja fel a figyelmet: az agresszív, másokat folyamatosan bántalmazó, megfélemlítő fiatalokra, akikre az angol nyelv a “Bully” jelzőt aggatta. A film az erős nyelvezete miatt R-rated, azaz 18+ korhatár besorolást kapott az MPAA-tól, ami azonban azt jelenti, hogy nem juthat el az általános- és középiskolákba, ahol akár oktatási segédanyagként is szerepelhetne – a stúdió meg is támadta a döntést.
A filmben 5 gyerek és család történetét követhetjük figyelemmel, utóbbiak közül ketten elvesztették gyermeküket, miután azok az öngyilkosságba menekültek a folyamatos terror elől, míg egy harmadik édesanya gyermeke ítéletre vár, mivel egy pisztolyt vett magához önvédelem gyanánt.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása