2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Btooom!

Btooom!

2012

DVD/sub

Eredeti cím: Btooom!
Kategória: Anime,TV-Sorozat
Nézettség: 21
Szavazat: 7.40/10
Rendező: Watanabe Kotono
Szereplők: Mimori Suzuko(Himiko)
Hongou Kanata(Sakamoto Ryouta)
Narita Ken(Date Masato)
Sawashiro Miyuki(Kira Kousuke)
Nakamura Yuuichi(Oda Nobutaka)
Ookawa Tooru(Taira Kiyoshi)
A történet főhőse Sakamoto Ryouta, egy 22 éves NEET. Tehát egy olyan személy, aki nem dolgozik, nem tanul és nem is jár semmilyen gyakorlatra. Az anyjával élő fiú naphosszakat képes a szobájában tölteni, csak hogy játszhassa az általa is nagyon kedvelt BTOOOM!-ot. Olyan szintet ért el benne, hogy nem csak Japán, hanem a világ egyik legjobb játékosává vált. Ugyan el tudja magát tartani kisebb részmunkaidős állásokból, mégis valódi álma az lenne, ha egy játékcégnél dolgozhatna. Ezért is foglalkozott ennyit az online játékokkal, akkor még mit sem sejtve...

Magához térve egy ismeretlen, trópusi szigeten találja magát egy fáról lógva. Nem emlékszik semmire, hogyan és miért került ide.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód
7.epizód
8.epizód
9.epizód
10.epizód
11.epizód
12.epizód