2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: I quattro dell'Ave Maria
Kategória: Western
Nézettség: 20
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Giuseppe Colizzi
Szereplők: Eli Wallach (Cacopoulos)
Bud Spencer (Hutch Bessy)
Terence Hill (Cat Stevens)
Brock Peters (Thomas)
Livio Lorenzon (Paco Rosa)
Kevin McCarthy (Drake)
Steffen Zacharias (Harold)
A Bosszú El Pasóban (olaszul: I quattro dellAve Maria, angolul: Ace High) spanyol közreműködéssel készült olasz westernfilm, az Isten megbocsát, én nem (1967) folytatása. Magyarországon ismert még A pirinyó, a behemót és a jófiú címen is, valamint nem hivatalosan szokták az eredeti cím tükörfordításával emlegetni (Négyen egy Ave Mariáért).
Az előző részhez képest jobban hasonlít a duó későbbi klasszikus filmjeire: a két színész szerepe kiegyenlítettebb (legtöbbször együtt láthatók), Bud Spencer verekszik is, megjelenik Terence Hill figurájának lustasága (lóháton alvás), van néhány humorosabb jelenet is. Ahogy az előző film, úgy a Bosszú El Pasóban is spanyolországi helyszínen készült.
Egy kalandor két férfit kirabolva, 300.000 dollárt visz el. A meglopott férfiak üldözőbe veszik, ám amikor végre szemtől szembe kerülnek, kiderül, hogy össze kell fogniuk egy másik, sokkal nagyobb ellenség legyőzésére. Miután együtt diadalmaskodnak a mindenre elszánt bűnöző fölött, aki mindnyájuk életét megkeserítette, már csak azt kell eldönteniük, kié legyen a temérdek pénz.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása