2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

Boogie Nights

Boogie Nights

1997

DVD/hun

Eredeti cím: Boogie Nights
Kategória: Dráma
Nézettség: 5
Szavazat: 7.90/10
Rendező: Paul Thomas Anderson
Szereplők:
Mark Wahlberg (Eddie AdamsDirk Diggler)
Burt Reynolds (Jack Horner)
Julianne Moore (Amber Waves)
Luis Guzmán (Maurice T. Rodriguez)
Don Cheadle (Buck Swope)
Philip Baker Hall (Floyd Gondolli)
Philip Seymour Hoffman (Scotty)
Heather Graham (Brandy)
John C. Reilly (Reed Rothchild)
William H. Macy (Little Bill)
Alfred Molina (Rahad Jackson)
A hetvenes évek csillogó diszkóvilága köszönt ránk, sok-sok ismerős zenével. A történet középpontja a pornóipar tündöklése és hanyatlása. Különösen érdekes, hogy Amerika egyik régi kedvenc sztárja tért vissza e filmben. Burt Reynolds felélte összes vagyonát és adósságokban úszott, mígnem újra kedvezően fogadta őt a közönség és a kritikusok egyaránt. Mark Wahlberg, azaz ahogy inkább a fiatal közönség ismeri, Marky Mark játssza a fiatal pornósztárt, akiben a tapasztalt producer meglátja a műfaj jövőjét.
A naiv és fiatal Eddie extrém férfiasságával iszonyú pénzeket keres, emiatt azonban egyre jobban elveszti önkontrollját. A nagyképűség és a drogok által aláásott személyiséget nehezen fogadja vissza a társadalom és a korábbi érdekbarátok.K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása