2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Beverly Hills Cop
Kategória: Akció,Vígjáték
Nézettség: 53
Szavazat: 7.00/10
Rendező: Martin Brest
Szereplők: Eddie Murphy
Judge Reinhold
John Ashton
Lisa Eilbacher
Jürgen Prochnow
Ronny Cox
Brigitte Nielsen
Allen Garfield
Dean Stockwell
Paul Reiser
Gilbert R. Hill
Paul Guilfoyle
Robert Ridgely
» Brian O'Connor
» Alice Adair
» Eugene Butler
1. Rész tartalom :
Axel Foley olyan rendõr, aki mindig bajba keveredik. Különösen akkor, amikor nem tudja megtagadni természetét és a detroiti rendõrségen állandóan összetűzésbe kerül a fõnökével. A fõnök legfõbb gondja Foley-val kapcsolatban az, hogy a zsaru szinte soha sem tartja magát a kiadott utasításokhoz, hanem sokkal inkább a saját elképzelései szerint végzi dolgát. Igaz, így is sikeresen! Egy napon megölik az egyik legrégebbi barátját a Los Angeles-i Beverly Hillsben. Foley pedig nem tehet mást, odarepül és elkezdi a nyomozást.

2. Rész tartalom :

Axel Foley még mindig nevetõgörcsöt kap, ha arra az éjszakára gondol, amikor banánt dugott egy Beverly Hills-i rendõrautó kipufogócsövébe. Elsõ kaliforniai látogatása során olyan hullámokat kavart maga körül, amilyet még nem látott Beverly Hills. Jelenleg azonban Detroitban tartózkodik, és nyomozói teendõit végzi, amikor hírt kap Beverly Hillsbõl, hogy az ottani rendõrfõnököt súlyosan megsebesítette egy orvlövész. Foley-nak természetesen nem kell kétszer mondani, hogy menjen segíteni, azonnal a helyszínre utazik. S amint megjelenik, Kalifornia legelitebb környékén azonnal elszabadul a pokol.

3. Rész tartalom :

Axel Foley, mialatt egy autólopási ügyön dolgozik, eljut egy olyan hálózathoz, s keresztezi olyan embereknek a dolgát, mely sokkal nagyobb üzlet, mint ahogy azt Ő korábban gondolta. Kiderül, hogy ugyanazok az emberek, akik lelőtték főnökét, most pénzhamisítási hálózatot működtetnek Los Angelesben. Így Axel ismét Beverly Hillsbe utazik, hogy segítségére legyen barátainak.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása